banner est whatsapp

L´XI edició de la Fira Modernista del Penedès comptarà amb un programa amb més de 60 actes

L'Arboç, 17/04/2024 19:36:17

L´Arboç acull aquest dissabte 20 i diumenge 21 d´abril una de les fires temàtiques més destacades de Catalunya

Per descarregar el programa feu clic aqui


La XI edició de la Fira Modernista del Penedès arriba a la vila de l'Arboç aquest cap de setmana del 20 i 21 d'abril, amb un programa ric en diverses propostes culturals i d'oci.

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, continua consolidant-se com una de les fires temàtiques més rellevants de Catalunya, oferint una experiència única per a totes les edats i interessos.

Amb més de 60 actes programats, els assistents tindran l'oportunitat de descobrir i gaudir del patrimoni modernista de la vila, incloent-hi visites guiades als edificis emblemàtics com la Giralda i el Palau Gener i Batet. Destaquen també les emocionants representacions de teatre d'època al carrer, amb més de trenta funcions i cercaviles.

Un element especial d'aquesta edició seran els més de 200 figurants vestits amb indumentària d'època, que inundaran els carrers de l'Arboç amb color i vida, interactuant amb el públic i creant un ambient autèntic del període modernista.

La vetllada del dissabte culminarà amb el Gran Ball Vuitcentista, que tindrà lloc a la carpa de La Giralda. Aquesta celebració reunirà tots els personatges ambientats en una festa de balls tradicionals de l'època, com el ball de rams, el ball del fanalet, el ball de l'escombra i molts altres, convidant a tots els assistents a participar en aquesta experiència única.

La Fira Modernista del Penedès és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç. Per a més informació i detalls sobre el programa d'activitats, es pot consultar la pàgina web oficial de l'Ajuntament de l'Arboç o seguir els perfils de les xarxes socials de l'Ajuntament.

Font: Redacció

AGENDA

4

MAI

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

14a Fira de Cervesa Artesanal Catalana de l´Arboç

EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat