El Carnaval de l'Arboç comença avui amb la Rua Escolar

L’Arboç, 9 Febrer de 2018

L'edició 2018 del Carnaval de l'Arboç comença avui divendres 9 de febrer amb el Carnaval Escolar, que a partir de les 10 del matí sortirà de l'escola Sant Julià i anirà incorporant els nens i nenes de la Llar d'Infants Municipal "Minyons" i els alumnes del Col-legi Residència. La rua escolar recorrerà l'avinguda Priorat, el Carrer Hospital, la rambla Gener, el carrer Major i acabarà amb una gran festa a la plaça de la Vila.

31 carrosses, 6 comparses i un càlcul de més de 1000 participants en la rua de carnaval d'aquest proper diumenge, han cobert totes les inscripcions disponibles al Carnaval de l'Arboç, un dels més tradicionals del Penedès. En aquesta edició a més, es recupera l'acte del Ball de Carnaval de l'Arboç després de més de 10 anys sense celebrar-se, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer a partir de les 11 de la nit.

La gran Rua del Carnaval de l'Arboç 2018 recorrerà els principals carrers de la població el pròxim diumenge a partir de les 12 del migdia, en un dels actes més concorreguts dels carnavals penedesencs.

Per als més petits, el pròxim dissabte 17 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics, que sortirà des de la plaça de Catalunya amb l'acompanyament dels trenets de Rufino. En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti.

L'Ajuntament de l'Arboç valora molt positivament poder repetir any rere any l'èxit de convocatòria del Carnaval arbocenc, alhora que també és un revulsiu promocional pel municipi i un incentiu per l'activitat econòmica.

Tots els actes de Carnaval són organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç.

AGENDA D'ACTES

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a les 11 del matí, des de la Rambla de Ball de Bastons

Festa del Ball de Bastons infantil de l'Arboç

més informació

20

OCT

20 Octubre de 2018 - a partir de les 11 del matí, a la Casa de Cultura

Dia de les Ciències - Taller de matemàtiques divertides

més informació

26

OCT

26 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

27

OCT

27 Octubre de 2018 - a la plaça de Catalunya, davant del CAP

L'Enramada

més informació

1

NOV

1 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació

4

NOV

4 Novembre de 2018 - a les 7 de la tarda, al teatre 'El Centre'

'El verí del teatre', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc

més informació


Copyright © 2018 - Ajuntament de l'Arboç

Ets el visitant nº: 8179350

El Carnaval de l'Arboç comença avui amb la Rua Escolar