banner est whatsapp

Castells de set dels Minyons de l´Arboç a la festa major de Banyeres

L'Arboç, 12/07/2011

El passat diumenge 10 de juliol, els Minyons de l´Arboç van portar a la diada castellera de la festa major de Banyeres la seva línia consolidada de castells de set bàsics


El passat diumenge 10 de juliol, els Minyons de l’Arboç van portar a la diada castellera de la festa major de Banyeres la seva línia consolidada de castells de set bàsics.

Van completar sense complicacions els tres i quatre de set, i per segona setmana consecutiva van plantar un bonic cinc de sis amb agulla, amb visió d´apujar-lo un pis més. Els Minyons van cloure l´actuació amb un vano de cinc.

Els Nens del Vendrell, per bé que no van sortir de plaça del tot contents ja que el seu millor castell va ser el quatre de set amb l’agulla inicial (el cinquè de 2011), mentre que el cinc de set que van intentar en segona ronda va fer llenya. Una caiguda no esperada a poc més de quinze dies de la diada de Santa Anna, que es va produir amb les dues cassoletes col·locades, quan el castell ja havia perdut la forma i s’havia donat l’ordre de desmuntar-lo. En tanda de repetició van tirar el tres de set i a continuació el quatre de set, per acabar amb l’espadat de cinc.

Finalment, els Bordegassos de Vilanova van fer la clàssica de set: tres de set, quatre de set al segon intent (el primer, desmuntat), torre de sis i dos pilars de quatre.

Font: Minyons de l´Arboç

4d7 foto Eduard Kemperman
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat