banner est whatsapp

Un veí de l´Arboç pateix una forta descàrrega elèctrica quant presumptament intentava robar coure d´un centre transformador

L'Arboç, 03/08/2011

La trucada d´un agent de paisà de la Policia Local de l´Arboç que passava just per davant del llocs del fets en aquell mateix moment, ha alertat els seus companys i els serveis d´emergència que s´han presentat en pocs minuts


La trucada d´un agent de paisà de la Policia Local de l´Arboç que passava just per davant del llocs del fets en aquell mateix moment, ha alertat els seus companys en actiu i els serveis d´emergència que s´han presentat en pocs minuts. Això ha permès que el ferit pogués ser atès i estabilitzat a temps pels serveis mèdics i mantenir-lo amb vida abans de ser evacuat en un helicòpter medicalitzat. Ha estat traslladat en estat molt greu a la Unitat de Cremats de l´Hospital de la Vall d´Ebrón de Barcelona. Pateix cremades de tercer grau al 80% del seu cos.

Els fets s´han produït exactament a les 10:37 del matí d´aquest dimecres 3 d´agost, quant dos homes de l´Arboç i de nacionalitat espanyola, han accedit a l´interior d´un centre transformador del l´Avinguda Jacint Verdaguer. Quant un dels homes, Juan.G.M, s´ha disposat a manipular la instal·lació amb la presumpta intenció de sostreure-hi materials, ha rebut una forta descàrrega elèctrica.

El seu propòsit s´ha vist truncat i gairebé li costa la vida.

Es dóna el cas que aquest transformador es troba just a la façana lateral de l´antiga cooperativa de l´Arboç, que actualment es troba en estat d´abandonament. Això pot haver donat confiança als presumptes lladres que podrien haver pensant que no hi havia voltatge a la instal·lació. L´altre home, Miguel Angel.H.G, i que no ha resultat ferit, se l´imputa un delicte de robatori amb força amb danys i no ha estat detingut. Quant s´ha produït l´accident, Miguel Angel.H.G no ha intentat fugir i s´ha quedat al llocs dels fets.

El greu estat d´abandonament que presenta l´antiga cooperativa agrícola de l´Arboç possibilita l´entrada des del carrer. De fet, en els últims anys els cossos i forces de seguretat han hagut d´intervenir en diverses ocasions per desallotjar els individus que accedien a les naus per ocupar-les o apoderar-se de material .

L´accident a produït un tall en el subministrament elèctric que ha afectat al sector nord de l´Arboç durant més de 3 hores, i deixant sense servei a més de 1000 usuaris. Han participat en les tasques; una dotació de la Policia Local de l´Arboç, dues dels Mossos, una ambulància del Servei d´Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat