banner est whatsapp

L´Alcalde de l´Arboç i el Regidor de Promoció Econòmica inauguren un nou supermercat Spar al municipi

L'Arboç, 22/08/2011

La botiga té 650 m2 i forma part del pla d´expansió de Fragadis a la província de Tarragona


11-8-2011

La botiga té 650 m2 i forma part del pla d´expansió de Fragadis a la província de Tarragona

L´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, i el Regidor de Promoció Econòmica, Alfons Ribas, han inaugurat un nou supermercat Spar al municipi. L´acte, va ser presidit pel creador de la cadena de supermercats, Joan Fraga Pascual.

La botiga té 650 metres quadrats de sala de vendes, amb fruiteria, verdureria, carnisseria, xarcuteria i forn de pa. A més, disposa de primeres marques en alimentació,productes làctics i refrigerats, congelats, alimentació infantil, perfumeria, bodega i basar. Disposa també de pàrquing.

El Regidor de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de l´Arboç, Alfons Ribas, va comentar que des de la regidoria “es treballa intensament per tal d´atreure empreses que aportin dinamització comercial, llocs de treball i negoci a la nostra Vila”. Segons Ribas, “és una bona noticia que un gran empresa com Fragadis s´hagi decidit per l´Arboç” i “estem segurs de que això continuarà, perquè l´Arboç és un lloc immillorable per establir-se”.

El cap de Fragadis, Joan Fraga, per la seva banda, va assegurar que l´apertura del nou supermercat havia tingut “una molt bona acollida” i que el projecte formava part del pla d´expansió que estaven desenvolupant a la província de Tarragona.

Amb l´arribada de Spar seran 4 els supermercats que conviuran a l´Arboç i que, segons l´Alcalde, Joan Sans, són “senyal del creixement econòmic i social que comença a viure l´Arboç”.

**A la fotografia l´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, el Regidor de Promoció Econòmica, Alfons Ribas, i el fill de Joan Fraga, realitzant una visita al supermercat

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat