banner est whatsapp

Comença el curs a l´ADEG

L'Arboç, 12/09/2011

L´Associació d´Empresaris del Penedès i el Garraf ha programat més de 150 accions formatives d´àmbits ben diversos que s´impartiran a les seus de Vilafranca del Penedès i de Vilanova i la Geltrú


L’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf ha programat més de 150 accions formatives d’àmbits ben diversos que s’impartiran a les seus de Vilafranca del Penedès i de Vilanova i la Geltrú

La propera setmana comença la nova programació de tallers i seminaris que proposa l’ADEG per aquest proper semestre que inclou tot un compendi d’accions dirigides a tot tipus de públics.

Es tracta de propostes de diferents àmbits com preparació per a les proves ACTIC; administració, comercial, compres, comunicació, direcció de persones, disseny gràfic i web, habilitats directives i personals, idiomes, informàtica, Internet, màrqueting, noves tecnologies, oficis, prevenció de riscos, qualitat, relacions públiques i protocol, sosteniblitat i mediambient, cursos especials per al sector de l’hostaleria... A més, l’ADEG compta amb un ventall prou ampli de proveïdors en formació i poden donar cabuda a qualsevol demanda per part de les empreses que necessitin una formació més concreta.

En aquesta programació es fa un èmfasi especial en la bonificació d’aquells seminaris que tenen un cost. Les empreses es podran bonificar part de l’import dels cursos tot deduint-lo de la quota que paguen a la Seguretat Social. L’ADEG gestionarà la deducció a aquelles empreses associades que ho sol·licitin de manera totalment gratuïta.

L’Associació també organitza accions formatives a domicili, a les instal·lacions d’aquelles empreses que ho demanin. Empreses com l’Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges, el Centre Mèdic Sitges, Copilot System, Coral Transports, l’Hotel Melià Sitges i Prysmian poden avalar la qualitat de les accions formatives que han rebut a les seves instal·lacions.

A l’apartat de formació del web de l’ADEG, http://www.adeg.cat/cat/formacio_cursos.php es poden consultar els detalls dels cursos. També es pot demanar més informació i tramitar les inscripcions directament a les oficines de l’ADEG o bé trucant al 902 106 700.

Font: ADEG

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat