banner est whatsapp

Donació de sang el proper 22 de setembre

L'Arboç, 20/09/2011

L´Arboç acollirà el proper 22 de setembre una jornada de donació de sang, promoguda pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya amb la col-laboració de la Regidoria de Sanitat de l´Ajuntament.


L´Arboç acollirà el proper 22 de setembre una jornada de donació de sang, promoguda pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament. Les donacions es podran fer al set del Banc, que estarà ubicat al vestíbul de la Biblioteca Municipal, al carrer Sant Jordi nº12. L’horari serà de les 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit.

La regidora de Serveis Socials (Benestar i família) i Sanitat de l´ajuntament, Montserrat Pérez, ha fet una crida pública a la ciutadania per anar a donar sang en aquesta jornada i mantenir la notòria solidaritat que els arbocencs i arbocenques venen demostrant en els darrers anys.

Recordem que, en principi, pot donar sang qualsevol persona que tingui entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos. Abans de la donació cal sotmetre’s a un senzill qüestionari per garantir la seguretat dels futurs receptors i la del propi donant, però la donació pot fer-se en supòsits molt amplis, inclós el colesterol alt, el consum de medicaments o el fet d’haver patit hepatitis. Els homes poden donar fins a quatre cops l’any i les dones, fins a tres vegades, amb un mínim de dos mesos entre donacions.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat