banner est whatsapp

Inici del curs d´hivern a l´Escola de Puntaires de l´Arboç

L'Arboç, 26/09/2011

El passat 23 de setembre l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans i Freixes, va inaugurar el nou curs d´hivern de l´Escola de Puntaires de l´Arboç. Amb més de 125 alumnes matriculades i sota la direcció de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, l´Escola de Puntaires de l´Arboç està plenament consolidada com la primera escola catalana en nombre d´alumnes i com la més prestigiosa de Catalunya per la qualitat de l´ensenyament, dirigit per la Mestre Artesana Sra. Mercè Ribas i Boronat.


El passat 23 de setembre l’alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans i Freixes, va inaugurar el nou curs d’hivern de l’Escola de Puntaires de l´Arboç. Amb més de 125 alumnes matriculades i sota la direcció de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, l’Escola de Puntaires de l’Arboç està plenament consolidada com la primera escola catalana en nombre d’alumnes i com la més prestigiosa de Catalunya per la qualitat de l’ensenyament, dirigit per la Mestre Artesana Sra. Mercè Ribas i Boronat.

De les 125 puntaires matriculades al curs d’hivern de punta de l’Arboç un 31% són arbocenques, un 18% procedeixen de la comarca del Baix Penedès, un 18% de la resta de la demarcació tarragonina, un 11% de la comarca de l’Alt Penedès, un 18 % de la resta de la província de Barcelona, un 1% de la resta de Catalunya i un darrer 2% del País Valencià.

Escola de puntaires infantil

Per la Fundació Museu de Puntes al Coixí sempre ha estat una prioritat inculcar en els més menuts la passió per les puntes al coixí. Es per aquest motiu que l’escola de puntaires ofereix, per quart any consecutiu, el curs infantil de punta al coixí. Aquest curs té lloc cada dissabte d’11 a 13 h i va adreçat als nens i nenes des dels 5 als 18 anys. Per tal que aquesta activitat no suposi cap despesa per als pares, la matrícula és gratuïta el primer any i la Fundació ofereix també gratuïtament i en règim de préstec tots els materials necessaris per iniciar-se en el món de la punta al coixí

Foto: Alumnes posant amb l’alcalde de l‘Arboç, Sr. Joan Sans i Freixes en una de les classes del curs d’hivern de punta de l’Arboç (Foto. S. Sedó).

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat