banner est whatsapp

La plataforma veïnal contra el tancament del CAP nocturn talla la carretera N-340 per tercera vegada

L'Arboç, 03/10/2011

La manifestació va aplegar a més de 100 persones i va transcòrrer sense incidents


Més d´un centenar de veïns del L´Arboç van tallar el passat divendres 30 de setembre la circulació en la N-340 en la rotonda d´entrada al municipi, en protesta pel tancament nocturn de CAP.

Durant la protesta, que va durar més d´una hora, els vehicles van ser desviats pels Mossos d´Esquadra, a excepció dels camions de gran tonatge que no poden realitzar la maniobra en ser la carretera alternativa més estreta.

És el tercer tall de carretera que realitzen els veïns en protesta pel tancament nocturn del *CAP, que atén a 15.000 usuaris entre l´Arboç, Sant Jaume dels Domenys, Banyeres i Castellet i la Gornal i també porten concentrant-se cada dia des del passat 1 de setembre, dia d´inici del nou horari.

Els conductors es va solidaritzar amb la protesta i van donar als manifestants mentre es desvien cap a una altra carretera secundària, "perquè és una mesura injusta que afecta al conjunt de la societat, no té sentit estalviar en salut i malgastar en frivolitats", segons va declarar un dels veïns.

La protesta es va allargar durant més d´una hora sense que s´hagin produïssin incidents, tot i que els Mossos d´Esquadra sempre aixequen acta i la signi un dels manifestants. "No sabem què passarà, sabem que necessitem les urgències de nit perquè les alternatives estan lluny i hi ha molta gent gran i sense cotxe al poble", va dir el mateix veí.

Un grup dels manifestants es tancarà, una nit més, en el CAP per impedir simbòlicament el seu tancament, alhora que informen als veïns que acudeixen de la situació, "perquè el protocol d´informació no ha funcionat i molta gent no sap que l´ambulatori no va a atendre´ls de nit".

Font: EFE

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat