banner est whatsapp

Francesc Vallès aposta pel Logis Penedès en la presentació de la seva candidatura al Vendrell

L'Arboç, 13/10/2011

El cap de llista per Tarragona dels socialistes a les eleccions espanyoles ha afirmat que té l´objectiu d´aturar les retallades de la dreta catalana i espanyola. Entre les mesures per sortir de la crisi, Francesc Vallès ha remarcat el centre Logis Penedès o la exportació de la indústria del vi


El cap de llista per Tarragona dels socialistes a les eleccions espanyoles ha afirmat que té l´objectiu d´aturar les retallades de la dreta catalana i espanyola. Entre les mesures per sortir de la crisi, Francesc Vallès ha remarcat el centre Logis Penedès o la exportació de la indústria del vi.

El cap de llista per Tarragona del PSC al Congrés dels Diputats, Francesc Vallès, ha presentat la seva candidatura aquest matí al Vendrell, acompanyat de la seva número 2, la albinyanenca Maria Jesús Sequera. En l´acte, Vallès ha fet defensa de la construcció de la polèmica plataforma logística Logis Penedès, com una de les iniciatives per sortir de la crisi.

Vallès ha explicat que la plataforma logística aportarà prop d´uns 10.000 nous llocs de treball entre directes i indirectes, alhora que ha afegit que aposta també per exportar la indústria del vi. El candidat del PSC creu que són opcions viables per donar un impuls a l´economia i ha criticat a CiU per dedicar-se "només a entorpir aquestes iniciatives".

A més a més, el cap de llista del PSC per Tarragona també s´ha presentat com la garantia per "aturar les retallades que CiU ja està aplicant a Catalunya i que el PP vol endegar a tota Espanya". Vallès ha apuntat que hi ha alternatives a la via de la dreta i s´ha mostrat en contra de retallar en àmbits com la salut, posant com exemple el tancament nocturn del CAP de l´Arboç, al qual el PSC s´hi oposa.

Font: DelCamp.cat

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat