banner est whatsapp

Es presenten oficialment les Joventuts Socialistes de l´Arboç apadrinades pel Diputat al Congrés, Joan Ruiz

L'Arboç, 15/11/2011

El passat divendres 11 de novembre, es va realitzar l´acte de presentació de les Joventuts Socialistes de l´Arboç. Va estar presidit pel Diputat del Congrés, Joan Ruiz Carbonell; la candidata al Senat, MªJesús Sequera; l´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans i el Primer Secretari de les Joventuts, Alfons Ribas.


El passat divendres 11 de novembre, es va realitzar la presentació de les Joventuts Socialistes de l´Arboç. Va estar presidida pel Diputat del Congrés, Joan Ruiz Carbonell; la candidata al Senat, MªJesús Sequera; l´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans i el Primer Secretari de les Joventuts, Alfons Ribas. L´acte va tenir lloc al local l´Arbosense.

Les Joventuts Socialistes de l´Arboç inicien la seva activitat amb un acte de presentació apadrinat per les principals personalitats de la política tarragonina. L´esdeveniment pretenia no només donar a conèixer aquesta nova formació local, sinó iniciar un procés de participació jove que fomenti la implicació en la política local. Segons el Primer Secretari de les JSC de l´Arboç, Alfons Ribas, “Manifestar-se, fer propostes i col·laborar amb l´Ajuntament ens dóna veu als joves. Si no parlem, és impossible que ens escoltin”.

I és que el grup, format per joves de 14 a 30 anys, pretén apropar la política local i,a la vegada, fer-la dinàmica i divertida: “No volem un grup rígid i jeràrquic, volem un col·lectiu actiu, amb opinió i sense por a manifestar idees innovadores. Gent divertida que, a més, es preocupa del futur col·lectiu” deia la Secretaria de Comunicació i Imatge, Asun Quesada.

L´acte va estar obert a tots els públics i finalitzar amb un aperitiu per a tots els assitents.

Font: JSC

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat