banner est whatsapp

L´Arboç serà escenari aquest diumenge del tercer Cros Comarcal del Baix Penedès

L'Arboç, 13/12/2011

El Consell Esportiu del Baix Penedès ja ho té tot a punt per celebrar la tercera cursa de la temporada, on es preveu que la quantitat de participants continuï sent un èxit com fins ara.


El Consell Esportiu del Baix Penedès ja ho té tot a punt per celebrar la tercera cursa de la temporada, on es preveu que la quantitat de participants continuï sent un èxit com fins ara. El cros es disputarà aquest diumenge 18 de desembre a les 10 del matí pels carrers del sector mestral, entre l’estació i IES l’Arboç.

El cros es coorganitza a l´Arboç gràcies a l´AMPA de la escola Sant Julià amb el suport de la Regidoria d´Esports de l’Ajuntament.  El cros de l´Arboç arriba enguany a la seva vintena edició com un dels esdeveniments esportius més arrelats a la vila, amb la finalitat de fomentar l´esport i sobretot la tolerància, el respecte i la igualtat entre els més joves.

Recordem als participants que han d’estar amb els dorsals preparats al lloc de trobada 30 minuts abans de l’inici de la cursa on participen. Un cop finalitzades les diferents categories dels infants, es convida als pares i mares a córrer a la seva pròpia cursa. Les persones interessades en participar-hi han d’apuntar-se a l´escola Sant Julià o al Consell Esportiu del Baix Penedès.
 
La temporada continuarà a Llorenç del Penedès el 22  de gener, Albinyana el 29 de gener, Sant Jaume dels Domenys el  5 de febrer i el Vendrell el 12 de febrer. Per més informació us podeu dirigir al Consell Esportiu del Baix Penedès, Ctra. Sant Vicenç 71-79, als telèfons 626 141 322 o 618 583 253 o a la pàgina web www.cebp.cat

Font: CCBP

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat