banner est whatsapp

El Centre de Llorenç del Penedès aposta per portar la millor música en directe de Catalunya

L'Arboç, 13/01/2012

Un homenatge a Bob Marley a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless el 4 de febrer, i l´actuació de Lax´n´Busto i Plou Com Mai el 10 de març, primeres grans confirmacions d´aquest 2012


Un homenatge a Bob Marley a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless el 4 de febrer, i l’actuació de Lax’n’Busto i Plou Com Mai el 10 de març, primeres grans confirmacions d’aquest 2012.

El Centre de Llorenç del Penedès (Baix Penedès), entitat que setmana a setmana programa activitats culturals en el seu ateneu, enguany fa una aposta decidida per la música en viu. L’entitat agafa el compromís ferm de dur a Llorenç alguns dels millors directes musicals del panorama català i espera, així, fer-se un espai dins el circuit de sales de concerts de Catalunya. Segons la rebuda del públic des de l’entitat hi ha el projecte traçat per donar continuïtat a aquesta programació durant l’any en curs i tancar nous concerts.

Des d´El Centre es vol donar un impuls al nostre escenari per gaudir d´algunes de les millors propostes de l’escena musical actual, així com per descobrir nous talents de prop de casa. Des d´una sala petita però acollidora amb la millor qualitat de so i la proximitat com a grans avals, des de l´associacionisme cultural i el moviment ateneístic, creiem que és l´hora d´apostar per la música en directe. En un moment en què l’oferta musical al Penedès s’està cedint progressivament a la iniciativa privada de les empreses d’oci nocturn i a les regidories de festes dels ajuntaments, creiem que és imprescindible crear aquestes alternatives.

Després de celebrar el passat desembre un concert amb els manresans DEPT, El Centre té com a primera confirmació d’aquest 2012 l’espectacle BOB MARLEY 30 ANYS amb el líder dels Gossos Natxo Tarrés acompanyat de la seva banda de tribut The Wireless. El proper dissabte 4 de febrer viatjarem amb aquesta proposta a la Jamaica dels anys 70, enduts per alguns clàssics atemporals com “Redemption song” o “No woman no cry”, íntims i càlids; o amb d’altres singles més ballables com “Could you be loved”, “Get up stand up”, o “Is this love”, al compàs d’un renascut rastaman. Una performance única que porta una curosa escenografia i projeccions audiovisuals que faran encara més grata l’experiència de redescobrir la poètica i la mística de Bob Marley. Al mateix escenari també hi pujaran els barcelonins Il Xef Malatesta, que ens presentaran el seu folk-pop-electrònic. àlbum “D’unir versos i botons”.

El dissabte 10 de març, segon concert confirmat, El Centre viurà un gran nit amb el millor i més reconegut conjunt que ha tingut mai el Baix Penedès. Els Lax’n’Busto no necessiten gaires presentacions. Després de celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari amb un directe gravat amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i amb dotze discos a les espatlles, els d’El Vendrell estan recorrent el país amb un repertori farcit dels grans èxits de la seva trajectòria, tornant a un dels escenaris que els va veure actuar en els seus orígens en un concert molt recordat pel públic llorencenc. També molt esperada serà l’actuació la mateixa nit de Plou Com Mai. Els llorencencs estan enllestint aquest hivern el seu tercer disc i han estat a Barakaldo fa un mes per quedar entre els quatre finalistes del concurs Barakaldo Pop-Rock.

Les entrades per ambdós concerts es podran comprar anticipadament a diferents establiments del Penedès (a El Vendrell a la botiga Músics i a la llibreria Mitjans, i a Vilafranca -establiment a determinar-), al Cafè d’El Centre i a taquilla el mateix dia. L’aforament és limitat. Des de la Comissió Organitzadora d´aquests concerts i des d´El Centre s´espera que la gent de la comarca entengui l´esforç i l´empenta d´aquestes iniciatives; i que assistint a l´acte, el públic penedesenc doni recolzament a aquest projecte per consolidar-lo amb nous concerts.

Font: Comissió de concerts - El Centre de Llorenç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat