banner est whatsapp

La comissió de seguiment del Pla de Barris de l´Arboç fa un balanç molt positiu del desenvolupament del projecte

L'Arboç, 20/01/2012

S´ha reunit a l´Auditori Municipal la comissió de seguiment del Pla de Barris de l´Arboç. L´acte, que va ser presidit per l´alcalde de l´Arboç, Joan Sans, va comptar amb la presència de diferents representants de la Generalitat de Catalunya, membres del consistori i una representació de les entitats locals.


S´ha reunit a l’Auditori Municipal la comissió de seguiment del Pla de Barris de l’Arboç. L’acte, que va ser presidit per l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, va comptar amb la presència de diferents representants de la Generalitat de Catalunya, membres del consistori i una representació de les entitats locals.

Al llarg de la reunió, els assistents van avaluar la part executada fins al moment del Pla de Barris de l’Arboç. En aquest sentit, els representants de la Generalitat van valorar molt positivament el fet que a l’Arboç el Pla de Barris s’estigui realitzant a un ritme superior al que estava previst. Així mateix, es van mostrar molt satisfets dels seus efectes sobre el teixit econòmic i social del municipi, que s’esperen molt elevats.

L’Arboç, que va entrar en la tercera convocatòria de la Llei de Barris, rebrà entre la Generalitat i l’Ajuntament una inversió que ascendirà a un total de 6 milions d’euros fins a l’any 2018

Font: Ajuntament de l´Arboç - Gabinet de Comunicació

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat