banner est whatsapp

La Plataforma contra el tancament nocturn del CAP de l´Arboç continua amb les mobilitzacions i arriba a les 150 nits d´ocupació

L'Arboç, 25/01/2012

La Plataforma Ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç s´adhereix a les manifestacions que tindran lloc el proper dissabte 28 de gener de 2012 a Barcelona i altres punts de la geografia catalana.


La Plataforma Ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L’Arboç s’adhereix a les manifestacions que tindran lloc el proper dissabte 28 de gener de 2012 a Barcelona i altres punts de la geografia catalana.

En un comunicat als mitjans la plataforma explica que, "l´objectiu és sumar esforços en les protestes socials contra les retallades socials i laborals i la falta d’actuació per part dels poders públics contra aquells que per una banda van provocar la crisis i que per altre, després d’haver-la provocat, urgeixen com a única sol.lució fer recaure el pes de la crisis contra els treballadors assalariats de tota mena, aturats, pensionistes, families i ciutadans en general, amagant les seves responsabilitats i els seus beneficis obtinguts a costa de tota la societat",

Divendres 27 de gener, la plataforma ciutadana convoca novament una manifestació a les 18.30 hores davant del C.A.P., amb recorregut pels carrers de L’Arboç i tall a la N-340. Després de la manifestació es farà una assemblea. També cal recordar que segueixen les ocupacions nocturnes del CAP de L’Arboç i que el proper dissabte s’assoliran les 150 nits d’ocupació.

Font: Plataforma contra el tancament nocturn del C.A.P. de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat