banner est whatsapp

l´Institut de l´Arboç al campus científic "Fes ciència a la URV"

L'Arboç, 05/07/2012

Cinc alumnes de l´Institut de l´Arboç han participat del 25 al 29 de juny en el campus científic "Fes ciència a la URV" organitzat per la Càtedra de Ciència i Humanisme de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.


Cinc alumnes de l’Institut de l’Arboç han participat del 25 al 29 de juny en el campus científic “Fes ciència a la URV” organitzat per la Càtedra de Ciència i Humanisme de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

David Garcia, Júlia Miguel, Roser Montserrat, Antonio Morales i Jaume Sonet, que cursen el batxillerat científic al centre arbocenc, juntament amb la professora de Física i Química Núria Ventosa, han combinat classes teòriques i pràctiques científiques a les instal•lacions de la Universitat.

El campus ha estat organitzat en dos àmbits: el de la recerca científica aplicada a la prehistòria i el de la recerca aplicada a la física i la tecnologia. La temàtica tractada ha estat molt diversa: nucleació cristal•lina, làsers, fotons o electrons, materials superconductors, nanotecnologia i física quàntica, arqueobotànica, tecnologia lítica, arqueozoologia, colors de la prehistòria i evolució humana.

El programa “Fes ciència a la URV”, adreçat a alumnes de 1r de Batxillerat d’àmbit científic, té com a objectiu promoure l’excel•lència i el talent científics de l’alumnat de batxillerat, la iniciació a la recerca i les metodologies científiques, l’apropament dels nois i les noies de secundària al món de la recerca universitària del nostre entorn immediat i, alhora, la contribució a l’estímul de les vocacions científiques.

Font: IES L´Arboç

Alumnes Arboç campus URV
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat