banner est whatsapp

La Giralda de l´Arboç acollirà la cloenda de la 8ª edició del cicle "Música als Palaus"

L'Arboç, 05/07/2012

La Giralda de l´Arboç és el lloc escollit per realitzar la clausura de la 8ª edició del cicle "Música als Palaus" que organitza l´Associació pel Foment de la Música Clàssica.


Oferirà dos concerts de cambra els propers dies 14 i 28 de juliol a un preu de 25€

La Giralda de l´Arboç és el lloc escollit per realitzar la clausura de la 8ª edició del cicle “Música als Palaus” que organitza l’Associació pel Foment de la Música Clàssica. El cicle va comença el seu programa de concerts el passat mes de maig i arribarà a l´Arboç els propers 14 i 28 de juliol. L´entrada tindrà un preu de 25€ per als adults i de 7€ per als menors de 14 anys.

El 14 de juliol, la Giralda acollirà el concert del Sextet Poulenc de flauta, oboè, clarinet, trompa, fagot i piano; i el dia 28 de juliol, el concert de Brandenburg núm. 5 per a tres solistes i orquestra de J. S. Bach.

Els concerts tindran lloc en el marc incomparable de l´auditori exterior de la Giralda, a les deu del vespre. Comptaran, a més, amb un servei de càtering, que es podrà degustar una hora abans de l´inici dels concerts, i d´una visita guiada per la planta noble del monument a les 21 hores.

Les entrades es poden adquirir trucant al telèfon 93 453 41 90; al web www.fomentdelaclassica.es o 15 minuts abans, a la taquilla.

Recordem que el cicle “Música als Palaus” ha realitzat els seus concerts en indrets tan emblemàtics com la seu de la Fundació Rocamora; l´Acadèmia Marshall; el Palau Moxó, el Palau Robert i el Palau Dalmases de Barcelona.

Font: Gabinet de Premsa - Ajuntament de l´Arboç

Programació Música als Palaus 2012 (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat