banner est whatsapp

El 2 de setembre es celebrarà a l´Arboç la 5a Trobada de Bicicletes Tàndem

L'Arboç, 09/07/2012

Ja es prepara una nova edició dedicada a aquest tipus de bicicletes. Aquesta vegada el lloc escollit per la concentració i sortida serà la nostra vila


Es prepara ja una nova edició dedicada a aquest tipus de bicicletes. Aquesta vegada el lloc escollit per la concentració i sortida serà la nostra vila.

L´any anterior, en el 4 º Trobada, es van reunir 56 tàndems a Llorenç del Penedès i es va fer una ruta d´uns 40 km molt divertits entre vinyes, masies i cellers.

La intenció és mantenir la mateixa filosofia de concentració, reunir el màxim possible d´amants dels tàndems tant de carretera com de muntanya, fer un circuit d´uns 40 quilòmetres amb els tàndems, intercanviar opinions i fer un avituallament a la meitat de la ruta.

La zona rural escollida és molt tranquil·la, hi ha moltes pistes asfaltades, carreteres sense trànsit i un paisatge envoltat de vinyes, la ruta es farà en plena verema per poder gaudir de les olors i colors d´aquesta feina.

S´ha triat un recorregut mig, la zona és bastant plana, però hi ha pujades fàcils, tot el recorregut està asfaltat excepte algun tram de terra fàcil, la majoria de la ruta passa per pistes estretes asfaltades, això vol dir que és apte per tot tipus de tàndems (carretera i muntanya), per als de carretera és recomanable portar pneumàtics a partir de la mida 25.

Altres col·laboradors per a aquest any són Esports Prieto de Vilanova i la Geltrú, la casa Macari i l´Ajuntament de l´Arboç.

Cada parella ha de ser responsable del seu tàndem i d´ells mateixos, portar casc, eines i recanvis, hi haurà un vehicle de suport per si sorgís algun problema, serà com una sortida de diumenge, però en grup.

Cal confirmar l´assistència (inscripció) a carlessol@gmail.com. Tothom que vulgui participar i no tingui una bicicleta tàndem, ja les poden reservar i llogar als establiments, TOT BIKE del Vendrell i a CICLES SANS de Vilafranca del Penedès.

Enllaç d´interès: http://tandem-total.blogspot.com.es

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat