banner est whatsapp

Jove Baix Penedès engega la campanya "Gota a Gota"

L'Arboç, 10/07/2012

La campanya està relacionada amb la prevenció de les conductes de risc amb el consum d´alcohol


La campanya està relacionada amb la prevenció de les conductes de risc amb el consum d´alcohol.

El passat 15 de novembre de 2011, el Grup de treball en salut jove del Baix Penedès va dinamitzar el Dia mundial sense alcohol a través d´un concurs de lemes. Es va fer al facebook de Jove Baix Penedès i hi van participar joves de tota la comarca. El lema escollit va ser "Gota a gota, la vida s´esgota" i es va fer servir per editar uns sotagots per tal de seguir treballant la prevenció del consum d´alcohol entre joves.

Enguany, Jove Baix Penedès engega una campanya de conscienciació entre els joves dels perills de l´abús de l´alcohol estant present a les festes majors dels municipis que formen part del projecte JBP. La campanya pretén promoure els hàbits saludables al voltant de l´ús de l´alcohol entre joves repartint els sotagots sorgits del concurs de lemes del Grup de treball en salut jove, que es podran trobar a diverses barres de concerts o balls de festa major de la comarca.

La presentació oficial dels sotagots es farà el proper divendres 13 de juliol dins els actes de la ButiZonaFarraJove de Jova Baix Penedès que enguany serà a Banyeres del Penedès. En aquest espai, els joves trobaran un carpa amb informació sobre els riscos del consum abusiu d´alcohol així com jocs, materials i informació sobre altres riscos relacionats amb la salut.

Font: JBP

Posagots CODI QR (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat