banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç completen el tres de set amb el pilar

L'Arboç, 16/07/2012

Els Minyons de l´Arboç estan fent la millor primera part de temporada des de la seva represa


Els Minyons de l´Arboç estan fent la millor primera part de temporada des de la seva represa.

Després de l´actuació de dissabte al barri del Serrallo de Tarragona, ja només els queda la torre de set per completar tota la gamma de contruccions de set de gamma alta. Si fa una setmana aixecaven a la Festa Major de Banyeres el primer set de set de la seva història i acabaven la diada amb tres castells de set i mig descarregats, el dia 14 de juliol van descarregar el primer tres de set amb el pilar de l´any i van fer també una actuació completa de castells de set de gamma alta.

De primer, el quatre de set amb agulla (el quart de l´any), després d´un intent desmuntat; tot seguit, el tercer cinc de set, aquest cop molt treballat; i per acabar hi va haver l´estrena, la del tres amb agulla (també amb un intent desmuntat previ). Van cloure l´actuació amb el pilar de cinc i continuen pujant posicions en el rànquing per entrar en el concurs.

Al costat dels Minyons hi actuava la Jove de Vilafranca, que tornava a plaça després de la llenya a Torredembarra amb el tres de set. Van descarregar el quatre set, cinc de sis i el tres de sis aixecat per sota i el pilar de cinc per acabar. Els Xiquets del Serrallo, hi van fer el cuatre de set, tres de set, torre de sis i pilar de cinc.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat