banner est whatsapp

Jordi Albornà, nou campió de Catalunya de tir a l´aire lliure

L'Arboç, 17/07/2012

L´arquer arbocenc es proclamava nou campió de Catalunya de tir a l´aire lliure en la modalitat d´arc nu en imposar-se a la final al seu company de club José Maria Cámara


Foto: José Maria Cámara, Xesca Chuecos i Jordi Albornà

Organitzat pel Club Esportiu Figueres, FCTA i la FCEDF, la ciutat de Figueres va acollir el diumenge dia 15 de juliol el LXILXIIIè Campionat de Catalunya absolut, el XVIè de Discapacitats i el Ciutat de Figueres que va comptar amb la participació de 77 esportistes.

L’arquer arbocenc Jordi Albornà es proclamava nou campió de Catalunya de tir a l´aire lliure en la modalitat d’arc nu en imposar-se a la final al seu company de club José Maria Cámara. Un altre arquer del Club de Tir amb Arc l’Arboç, Manuel Llamas, resultaria eliminat en quarts de final després d’un duel molt intens amb Francisco Verdejo.

Pel que fa a les arqueres arbocenques, Xesca Chuecos fou la primera, però no va poder aconseguir el títol per haver només 3 arqueres, i Montserrat Cámara va fer una tirada esplèndida a 18m.

Juanjo Gómez passava també el tall en arc compost sènior homes i es classificava per a les eliminatòries.

La temporada de tir a l’aire lliure ha estat excepcional pels arquers del Club de Tir amb Arc l’Arboç. En arc nu masculí, han assolit el Campionat d’Espanya, un rècord estatal, el Campionat i el sots campionat de Catalunya i les medalles de plata i bronze a la Lliga Catalana, mentre que les noies han aconseguit dos rècords d’Espanya, primer lloc al campionat de Catalunya i la medalla d’or a la Lliga Catalana. Juanjo Gómez es cinquè a la Lliga Catalana en arc compost sènior masculí.

Font: Redacció

Jordi Albornà i seu nou trofeu
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat