banner est whatsapp

Salvador Sadurní rep un homenatge al XVè Trofeu Eduard Manchón

L'Arboç, 07/08/2012

El torneig va servir per homenatjar l´arbocenc, exporter del FC Barcelona


Foto: Sadurní rebent el record conmemoratiu de les mans de Carles Rexach.

L’equip de la PB Comaruga’95 es va adjudicar el XVè Trofeu Eduard Manchón de futbol platja. Els amfitrions van guanyar a la final al Stars Team (1-0).

La jornada del XXV torneig Eduard Manchón, segona edició "In Memoriam", que organitza la Penya Barcelonista Comaruga ‘95, va començar amb un partit d’exhibició de l’Agrupació dels Veterans del FC Barcelona.

El torneig es va iniciar amb el partit entre l’equip organitzador i el de TV3. Van guanyar els jugadors de la Penya Barcelonista Coma-ruga 3-0, gràcies als dos gols de Rafa Domínguez i el de David Contreras. Després va jugar l´equip de TV3 amb els populars Arcadi Alibés i Artur Peguera, que van perdre davant l’equip de les Estrelles "Stars Team", on va jugar l’organitzador, el senador Josep Maldonado 0-2. En aquest partit, els dos gols de la primera part van ser marcats per Enric Masip, exjugador d’handbol del Barça i en Samper.

La final la van jugar els organitzadors contra l’equip de les Estrelles. El partit va estar molt equil·librat i a la primera part va marcar Casasantpere pels culés. A la segona part, l’equip de les estrelles capitanejat per Guillem Amor, va pujar el rendiment i va estar a punt d´empatar. En els últims minuts i en jugada d’atac, Josep Maldonado va xocar amb un contrari amb una mala caiguda, patint una lesió a les costelles que el va deixar fora.

El torneig va servir per homenatjar l’arbocenc Salvador Sadurní, l’exporter del FC Barcelona, que es va haber de posar sota els pals de la porteria per intentar aturar un penal llançat per Núria Solé, mare de Cesc Fábregas. Tot i el bon xut de la Núria, el penal va anar desviat del pal esquerra de Sadurní que es va llançar correctament, tot i no anar equipat. Va rebre un record conmemoratiu de les mans del Carles Rexach.

També hi van assistir Roser, la vídua d’Eduard Manchón. A més, es va recordar que ara fa 20 anys es van celebrar a Barcelona els Jocs Olímpics. Per aquest motiu, també va assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.

Entre les cares conegudes, molts exjugadors del Barça, com Zubiria, Sadurní, Rexach, Zaldua, Saguer, Eladio i d’altres. A més de Toni Freixa, portaveu del FC Barcelona, que va jugar amb l’equip de les Estrelles. Tampoc va faltar Joan Casals, l’Avi del Barça. També hi van ser l’actor Toni Albà i Pere Tàpies. Sobre terreny de joc es van veure en acció Steve Archibald, Guillem Amor, Xavi Escaich, Santi Esquerro, Nani Roma, Àngel Morales, Enric Masip, Marc Coma i Pep Plaza, que va jugar amb l’equip de les Estrelles. A l’equip de TV3, Arcadi Alibés i Artur Peguera.

El regidor d’Esports del Vendrell, Sergi Teruel, va jugar amb l’equip campió juntament amb Pep Bartra, pare del Marc que ja ha donat el pas definitiu al primer equip del Barça. A la llotja, seguint amb molta atenció la competició estava el pilot Isidre Esteve.

També hi va assistir el Delegat del Govern de la Generalitat, Joaquim Nin, el diputat Jaume Domingo, el primer tinent d’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, l’alcalde de Torredembarra i el Delegat de Joventut, Joan Plana. També van participat les Cheerleaders del FC Barcelona i les colles castelleres del Nens del Vendrell i els Minyons de l’Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat