banner est whatsapp

L´Ajuntament i el Ball de Diables no arriben a un acord per a que hi hagi foc a les cercaviles

L'Arboç, 23/08/2012

En la reunió del passat dimarts amb el consistori es va proposar que la contractació de la colla i del drac es fes mitjançant la Diputació de Tarragona.


No hi va haver acord entre l´Ajuntament, la colla de Diables de l´Arboç i el Grup de Procotol de la Festa Major per salvar els espectacles pirotècnics de les festes d´aquest cap de setmana. Els diables no tiraran carretilles ni a les cercaviles de dissabte ni diumenge, tampoc ho farà el Drac Badalot. Tot el material pirotècnic es reservarà per "La Carretillada" de diumenge.

La reunió es va celebrar dimarts amb les entitats que participen en el festa i que també han vist retallades les seves aportacions. Entre les mesures que va plantejar el Grup de Protocol i els Diables, una d´elles va estar que, "la contractació de la colla i del Drac es fes mitjançant la Diputació de Tarragona, de manera que el consistori s´estalviaria un 50%". També es va plantejar una redistribució dels diners a cada acte festiu.

També va haber-hi votacions, on el Grup Protocol, que representa totes les entitats, va votar en contra de la cercavila sense foc i no es van arribar a entendre amb els Diables, així que aquestos incompliran el protocol de la festa major .

L´Ajuntament va manifestar que les subvencions d´altres administracions com la Diputació tenen altres prioritats, i que no és viable donat que la colla ja disposa de subvencions. Tampoc s´augmentarà la partida municipal.

La situació és irreversible i no hi ha prevista una nova reunió.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat