banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç potencia la participació ciutadana a través de la web

L'Arboç, 09/11/2010

Facilitar la més àmplia informació sobre les activitats de l´Ajuntament i els seus serveis és l´objectiu de la web de l´Ajuntament de l´Arboç www.arbocenc.cat.


Facilitar la més àmplia informació sobre les activitats de l’Ajuntament i els seus serveis és l’objectiu de la web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat. Però ara, l’equip de govern municipal ha volgut anar més enllà i ha obert un espai a la web per afavorir i facilitar la participació de tots els arbocencs.

Accedint des de la pàgina principal o bé directament a l´enllaç http://www.arbocenc.org/colindex.asp, els ciutadans poden fer les seves aportacions sobre temes tan importants com la Festa Major, les obres de remodelació de l’entorn de l’església de Sant Julià o la millora de barris. L´objectiu és crear un espai multimèdia de promoció de la participació ciutadana en el desenvolupament del territori, per millorar la qualitat de vida i per garantir la cohesió social a la nostra vila.

L’alcalde de l’Arboç, Carles Ribé, ha explicat que “volem potenciar la participació ciutadana en el procés de presa de decisions, facilitar la intervenció activa dels arbocencs i arbocenques en les polítiques municipals. Així ho estem fent des de fa temps, amb jornades de participació i reunions de veïns. Ara hem volgut donar un pas endavant i obrim el procés de participació amb l’aplicació de les noves tecnologies”.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat