banner est whatsapp

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç inicia els actes del 50è aniversari

L'Arboç, 18/01/2011

L´Esbart Sant Julià de l´Arboç va obrir el seu aniversari amb la ja tradicional actuació de la Festa Patronal. El teatre El Centre es va omplir de gom a gom per veure el repertori de danses que les seccions infantil, juvenil i cos de dansa havien preparat per aquesta ocasió.


L’Esbart Sant Julià de l’Arboç va obrir el seu aniversari amb la ja tradicional actuació de la Festa Patronal. El teatre El Centre es va omplir de gom a gom per veure el repertori de danses que les seccions infantil, juvenil i cos de dansa havien preparat per aquesta ocasió. L’acompanyament musical va anar a càrrec de La Cobla la Principal del Llobregat, dirigida per Jordi Núñez (que fa més de 30 anys que dirigeix musicalment l’esbart.)

Enguany la pregonera va ser Rosa Maimó i Grau, una persona que va començar a ballar just en els inicis de l’esbart, a més d’haver estat dansaire, va ser presidenta del grup i forma part de l’equip de vestuari del grup.

L’Esbart va oferir van ser les últimes novetats del cos de dansa, amb l’estrena del ball “Petjades”, coreografia de l’actual director del grup, Jordi Rovira. També es van ballar algunes danses que van cloure el 40è aniversari i les danses de “tota la vida” interpretades per les seccions infantils i juvenils.

Durant l’any, l’Esbart prepararà diferents actes commemoratius de l’aniversari, com una actuació dels exdansaires, un espectacle del cos infantil i juvenil, o l’estrena d’un nou espectacle per part del cos de dansa i exposicions, entre d’altres.

Font: Esbart Sant Julià de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat