banner est whatsapp

Exposició a la Biblioteca Municipal de l´Arboç "100 anys d´en Massagran"

L'Arboç, 27/01/2011

El proper dilluns 31 de gener arriba a la Biblioteca Municipal de l´Arboç una exposició per a tots els públics, que té per tema la literatura infantil i juvenil catalana a partir de la novel-la de Josep Maria Folch i Torres, les Aventures extraordinàries d´en Massagran, publicada el 1910.


El proper dilluns 31 de gener arriba a la Biblioteca Municipal de l´Arboç una exposició per a tots els públics que té per tema la literatura infantil i juvenil catalana a partir de la novel-la de Josep Maria Folch i Torres, les Aventures extraordinàries d´en Massagran, publicada el 1910.

Massagran és un personatge de ficció, sent una col-lecció de còmics basats en el protagonista del llibre "Les aventures extraordinàries d´en Massagran", d´en Josep Maria Folch i Torres.

A partir de l´obra original el personatge va donar lloc a una col-lecció de còmics, guionitzats per Ramon Folch i Camarasa, fill d´en Josep Maria Folch i Torres, i dibuixats per en Madorell que es va basar en les il-lustracions que n´havia fet en Junceda.

Aquestes històries van veure la llum i tots els àlbums es van anar publicant per lliuraments a la revista Cavall Fort.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat