banner est whatsapp

El SOM de l´Arboç va atendre a un total 2.583 persones durant el 2021

L'Arboç, 15/03/2022 18:20:04

Va donar d´alta a 398 demandants d´ocupació. També es van realitzar diferents accions formatives de capacitació per a les demandes laborals


El passat any 2021 el Servei d'Ocupació Municipal de l'Arboç, (SOM l'Arboç), va atendre a un total de 2.583 persones, la majoria d'elles de la vila i d'altres municipis de la comarca del Baix Penedès. D'aquestes, la majoria estaven a l'atur, volien cercar una feina millor, o volien formar-se. Des del SOM l'Arboç l'any 2021 s'han tramitat 140 ofertes de feina, moltes de les quals s'han resolt amb la contractació de persones donades d'alta al Servei d'Ocupació Municipal.

La prioritat del SOM és identificar les ofertes de treball existents al municipi i voltants per posar en contacte amb les persones en recerca activa de feina i segons el perfil, poder derivar-les a les empreses. A més s'han realitzat diferents accions formatives per capacitar els participants a les demandes d'ocupació laboral existents. Les formacions més sol·licitades, tant per empreses com per participants, han estat les de carretoner. En segon lloc, predominen les formacions d'Informàtica per a majors i menors de 55 anys, i la formació per adquirir el carnet de manipulador d'aliments i intoleràncies alimentàries.

També es du a terme formació ocupacional i específica del sector, orientació, informació d'interès per a poder adquirir el títol d'E.S.O.

Des del SOM l'Arboç també ofereixen assessorament per a la tramitació d'ajuts que l'ajuntament ofereix als emprenedors/es per a obertura de locals, altes d'autònoms/es, ajuts per a contractació de personal i ajuts per als estudiants en relació amb el transport escolar. També es gestionen els programes de Garantia Juvenil, així com plans d'Ocupació provinents del SOC.

Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura, al carrer Major 37, els matins d'11:30 h a 13:30 h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00 h. També es pot realitzar la inscripció en línia, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org.

Per a més informació poden trucar al 977 167 179

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat