banner est whatsapp

El concert pro-Marató de Les Ombres se celebrarà a l´Arboç el diumenge 27 de març

L'Arboç, 16/03/2022 19:26:18

Serà la novena actuació solidària i la tornada a la normalitat del grup després de la suspensió del 2021 per la pandèmia


El grup musical "Les Ombres" ja es prepara per oferir un nou concert, la novena actuació solidària a favor de la 30a edició de "La Marató de TV3" de 2021, dedicada enguany a la Salut Mental, i on encara es poden fer donatius fins al dia 31 d'aquest mes de març. A hores d'ara el marcador de recaptació ja supera els 9 milions d'euros.

La cita musical amb "Les Ombres" serà el diumenge 27 de març a les 6 de la tarda, al teatre "El Centre" de l'Arboç, on una vegada més el públic assistent gaudirà d'un ampli repertori amb el millor so i les millors cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90. Val a dir que "Les Ombres" estrenarà les seves versions de cançons com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey i I Saw her Standing Here, de The Beatles, o el Heart of Gold, de Neil Young.

"Les Ombres" és un grup format per Sisco Pomar, Josep Josa, Jordi Gol, Jaume Batlle, Ricard Ribas i Pep Ribas, i que aquesta vegada també comptaran amb l'actuació de Miquel Carpena, Esteve Cruanyes i Origen VNG com a artistes convidats.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació anirà a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la fotògrafa Laura Andreia Napcori.

Les entrades tenen un preu de 10 euros, són sense numerar, i ja es poden comprar a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20 o a la Granja Cafeteria Ca la Sònia, a la plaça de Catalunya 19. També hi ha entrades de donació de fila zero. Igualment, hi haurà la possibilitat de comprar l'entrada a la taquilla de "El Centre" mitja hora abans de començar el concert, a condició que l'aforament així ho permeti.

Aquest concert benèfic compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat