banner est whatsapp

Isaac Vives del Taekwondo l´Arboç assoleix dos ors consecutius als campionats d´Espanya i Catalunya Júnior i Sub21

L'Arboç, 17/03/2022 14:21:07

És el seu segon any a la categoria júnior i s´assegura la participació en l´europeu o el mundial

El Club Taekwondo l'Arboç es desplaçava el dissabte 5 de març a Jaén amb el competidor Isaac Vives, membre de l'equip de la selecció catalana, per a representar Catalunya al campionat d'Espanya Júnior en la categoria de -55kg

Isaac Vives es va proclamar campió d'Espanya Júnior 2022 per autonomies després de guanyar els seus 4 combats respectius: 24-11 vs València, 26-7 vs Castella-la Manxa, 14-11 vs Andalusia i 16-1 vs València a la gran final. Increïble actuació de l'Isaac en el seu segon any a la categoria júnior i assegurant-se així la seva participació en l'europeu o mundial d'enguany .

Però això no és tot, perquè el passat diumenge 13 de març el Taekwondo l'Arboç es va desplaçar fins al CEM La Mar Bella de Barcelona per disputar el Campionat de Catalunya Cadet i Sub21, on el club arbocenc va assistir amb dos competidors: Ivan Moreno, en la categoria Cadet -33kg i Isaac Vives a la categoria Sub21 -54kg.

Isaac Vives aconseguia l'or i es proclamava campió de Catalunya Sub21 després de guanyar els seus 3 respectius combats. Ivan Moreno després de guanyar un combat extraordinari perdia en semifinals davant un molt bon rival.

Font: Redacció Ràdio l´Arboç