banner est whatsapp

La Volta a Catalunya passarà per l´Arboç aquest divendres 25 de març

L'Arboç, 23/03/2022 13:01:51

Els ciclistes arribaran per la carretera TP-2124 procedents de Banyeres fins a la rotonda de La Puntaire de l´N-340, continuant en direcció a Vilanova per la carretera del pantà. Es calcula que serà aproximadament entre les 4 i les 5 de la tarda


Aquest divendres 25 de març està previst que passi per l'Arboç la 5a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2022. Després de l'alta muntanya, la cinquena etapa portarà al pilot des de la Pobla de Segur fins a Vilanova i la Geltrú en l'etapa més llarga de l'edició d'enguany, amb un total de 206,3 quilòmetres. Malgrat ser una etapa teòricament favorable a una arribada massiva, la fatiga i el quilometratge ben segur que es faran notar a les cames dels participants.

Els ciclistes arribaran aproximadament entre les 4 i les 5 de la tarda per la Carretera TP-2124 procedents de Banyeres del Penedès i fins a la rotonda de la Puntaire de l'N-340, continuant en direcció a Vilanova i la Geltrú per la carretera del Pantà de Foix. Val a dir que pas de la Volta produirà talls puntuals en aquestes carreteres.

La Penya Ciclista de l'Arboç aportarà voluntaris per col·laborar durant el pas de la cursa pel nostre municipi. L'Ajuntament de l'Arboç ha agraït la col·laboració i implicació  de la penya arbocenca en aquest important esdeveniment esportiu.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat