banner est whatsapp

El concert de Les Ombres recapta 1570 euros a favor de la Marató de TV3

L'Arboç, 30/03/2022 10:27:47

El Centre de l´Arboç va tornar a omplir-se de públic per gaudir del millor pop-rock dels 60 als 90


Foto: Les Ombres en concert aquest diumenge (Autora: Laura Andreia Napcori)

El grup musical "Les Ombres" va tornar a oferir gran concert a favor de La Marató de TV3, dedicada enguany a la Salut Mental, i on encara es poden fer donatius fins demà dijous 31 de març. Amb la venda d'entrades es va aconseguir recaptar un total de 1570 €.

Les Ombres van actuar el passat diumenge 27 de març al teatre "El Centre" de l'Arboç, on una vegada més el públic assistent va gaudir d'un ampli repertori amb el millor so i les versions de cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90. Val a dir que "Les Ombres" van estrenar les seves particulars versions de cançons com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey, Saw her Standing Here, de The Beatles, o Heart of Gold, de Neil Young entre d'altres.

Les Ombres és un grup musical format per Sisco Pomar, Josep Josa, Jordi Gol, Jaume Batlle, Ricard Ribas i Pep Ribas, i que aquesta vegada també van comptar amb la col·laboració d'artistes convidats; Miquel Carpena, Esteve Cruanyes júnior i Origen VNG de Vilanova i la Geltrú.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació va anar a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la fotografia oficial del concert a càrrec de la Laura Andreia Napcori.

Aquest concert benèfic ha comptat amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.

Per escoltar el concert: fes clic aquí

 

 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat