banner est whatsapp

El programa de TV3 ´Caigut del cel´ visita l´Arboç. La protagonista és una puntaire

L'Arboç, 31/03/2022 11:06:34

L´espai està dedicat als casos d´herències sense atorgar. Busquen els descendents de Maria Antònia Mañé. S´emetrà avui dijous 31 de març a 3/4 d´11 de la nit, després del Polònia


El programa de TV3 "Caigut del cel", busca els descendents de Maria Antònia Mañé, una puntaire arbocenca que va traspassar l'any 2004 sense fer testament. Roger Coma, presentador del programa, inicia una recerca per trobar un hereu o hereva que està a punt de rebre «un regal caigut del cel».
 
Maria Antònia Mañé va morir el 2004 deixant en herència un pis i alguns comptes bancaris. La Maria Antònia era soltera i no va tenir fills. La missió del presentador és localitzar els seus hereus mitjançant una investigació que transcorre per les comarques de Tarragona per anar desgranant la vida de la protagonista. El programa d'avui porta per títol: "Maria Antònia: la puntaire de l'Arboç".
 
Cada any moren moltes persones sense fer el seu testament. De vegades els hereus legítims apareixen, però en d'altres no. Normalment, són familiars llunyans que no saben que tenen dret a aquesta herència o que ni tan sols coneixien el difunt i no saben que ha traspassat.
 
El programa se centra en els casos d'herències sense atorgar. L'actor Roger Coma es converteix en un peculiar investigador que, cada setmana, s'encarrega d'un cas diferent: visita arxius, cementiris i antics habitatges, i viatja per descobrir pistes i persones que l'ajudin a conèixer la vida del difunt protagonista del capítol. Tot plegat per aconseguir reconstruir el seu arbre genealògic i arribar a localitzar els seus hereus legítims.
 



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat