banner est whatsapp

La visita a l´edifici de Cal Gallard d´Escola Camp Joliu és la gran novetat de la IX Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 06/04/2022 11:04:54

L´Ajuntament de l´Arboç habilitarà un servei d´autobús llançadora per facilitar el desplaçament a aquells visitants que no disposin de vehicle. Els alumnes de l´escola seran els encarregats de fer de guies turístics


La IX edició de la Fira Modernista del Penedès tindrà en la visita a la masia de Cal Gallard, actual seu de l'escola Camp Joliu, un dels seus principals atractius patrimonials. És importat assenyalar que és la primera vegada que s'organitzen visites de caràcter turístic a aquesta important i emblemàtica masia d'estil noucentista.

La visita s'organitzarà en dues tandes el dissabte 30 d'abril a les 11 a 12 del matí, i seran els mateixos alumnes de l'escola Camp Joliu els encarregats de fer de guies turístics per la històrica masia a través del projecte educatiu "Racons de l'Arboç".

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que el desplaçament a Cal Gallard es podrà fer amb vehicle propi. I per a totes aquelles persones que no en disposin s'habilitarà un servei gratuït d'autobús llançadora. Per a utilitzar el servei d'autobús, cal fer la reserva a través de l'adreça electrònica: turisme@arbocenc.cat. Les places són limitades.

Properament, l'Ajuntament anirà desvetllant més novetats i activitats de la IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que es podran consultar totes elles al programa oficial de la Fira i al web de l'Ajuntament de l'Arboç www.arbocenc.cat, com també als perfils de l'Ajuntament de l'Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat