banner est whatsapp

La Taula de Desenvolupament Local del PHA2030 aplega representants d´entitats, comerços i agents del teixit social i econòmic de l´Arboç

L'Arboç, 22/04/2022 18:46:31

Es van fer propostes sobre el futur del municipi en àmbits tan diversos com l´educació, la cultura, l´urbanisme, els equipaments, els esports, l´ocupació, el turisme, la salut, la inclusió social o la cohesió territorial


El dimarts 5 d'abril va tenir lloc a l'Auditori Municipal la segona sessió participativa del Pla Horitzó Arbocenc 2030, el projecte estratègic de desenvolupament transversal de la vila iniciat per l'Ajuntament a finals de 2021 que té per objectiu planificar el futur integral del municipi.

La sessió va comptar amb la representació del teixit social i econòmic del municipi, incloent-hi entitats, comerços i empreses de la vila. Tothom va tenir l'oportunitat de debatre durant dues hores sobre les necessitats estratègiques del poble, així com de formular propostes concretes per donar-hi resposta.

Amb aquesta nova sessió, anomenada Taula de Desenvolupament Local, l'Ajuntament va donar continuïtat a la Taula Ciutadana celebrada algunes setmanes abans. La pròxima trobada, encara pendent de data, s'adreçarà als grups polítics amb representació al consistori.

Totes les propostes recollides per mitjà del procés participatiu actualment en marxa seran tingudes en compte a l'hora de dissenyar el Pla Horitzó 2030, que naixerà amb la vocació d'esdevenir el full de ruta de l'Ajuntament, en termes de desenvolupament integral de l'Arboç, per a la pròxima dècada.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat