banner est whatsapp

La IX Fira Modernista del Penedès supera totes les expectatives en una edició de represa rècord

L'Arboç, 04/05/2022 10:47:07

La foto de grup amb les persones vestides d´època, tot i ser novetat, ha tingut un gran èxit de convocatòria


L'Ajuntament de l'Arboç, organitzador d'aquest esdeveniment temàtic, ha fet una valoració molt positiva de la darrera edició de la Fira Modernista del Penedès, que ha situat l'Arboç com a capital cultural del Penedès aquest darrer cap de setmana de dissabte 30 d'abril i diumenge 1 de maig.

L'esdeveniment ha superat totes les expectatives, essent les visites a Cal Gallart de dissabte al matí i les 3 visites realitzades a La Giralda amb més de dos milers de visitants, els actes més concorreguts de la fira. També ha estat un gran èxit, com ja és habitual a la Fira, la marató de teatre d'època al carrer on les més de 10 companyies participants han presentat els seus espectacles tematitzats en el modernisme davant del nombrós públic present.

La fotografia de grup amb les persones vestides d'època, tot i ser novetat, ha estat un tot un èxit de convocatòria, animant cada vegada a més arbocencs, arbocenques i visitants a participar en la Fira Modernista vestint-se i ambientant-se en el modernisme.

En paraules del mateix regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas: "La Fira ha estat un èxit en tots els sentits, generant un gran impacte econòmic, prestigiant la imatge turística de l'Arboç i exercint la capitalitat cultural del Penedès. Tot això en un cap de setmana per emmarcar, on ha acompanyat el temps i on molts arbocencs s'han animat a participar-hi, fet que com a regidor i en nom de l'ajuntament volem destacar".

La Fira Modernista del Penedès ja escalfa motors per encarar l'edició del 2023, que serà la desena, i fer-la especial i inoblidable.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat