banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza un concert solidari per als refugiats d´Ucraïna

L'Arboç, 10/05/2022 10:22:01

El diumenge 22 de maig a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça de la Puntaire, a càrrec del grup "Les Ombres"


L'Ajuntament de l'Arboç organitza un concert solidari per als refugiats ucraïnesos que se celebrarà diumenge 22 de maig a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça de la Puntaire. Aquest concert solidari anirà a càrrec del grup "Les Ombres", que en aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració de l'Orquestra Maranata i la Coral Ressò.
 
El preu de l'entrada serà de 5 € i la recaptació anirà destinada íntegrament per ajudar als refugiats ucraïnesos. Podeu adquirir les entrades al Punt d'Informació Juvenil PIJ de l'Arboç de la Casa de Cultura, al carrer Major 37, o bé el mateix dia del concert a taquilla mitja hora abans de l'inici.
 
Durant el concert s'oferiran versions de les cançons més populars del pop-rock de les dècades dels seixanta als noranta. Val a dir que Les Ombres estrenaran versions d'èxits com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey i I Saw her Standing There, de The Beatles, o el Heart of Gold, de Neil Young.
 
"Les Ombres" és un grup local format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista. En aquesta ocasió Les Ombres comptaran amb la col·laboració de l'Orquestra Maranata i la Coral arbocenca Ressò.
 
Des de l'inici del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna, l'Ajuntament de l'Arboç va organitzar-se per fer recollida de material humanitari i fer-lo arribar fins al consolat ucraïnès de Barcelona.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat