banner est whatsapp

La Penya Ciclista l´Arboç organitza una excursió a Horta de Sant Joan

L'Arboç, 10/05/2022 19:47:02

Està prevista per al diumenge 22 de maig. També es farà parada a Gandesa, on es visitarà el Centre d´Estudis de la Batalla de l´Ebre


Està programada per al diumenge 22 de maig. També es farà parada a Gandesa, on es visitarà el Centre d´Estudis de la Batalla de l´Ebre.
La Penya Ciclista l'Arboç organitza una excursió oberta a tothom a Horta de Sant Joan per al diumenge 22 de maig. La sortida en l'autocar serà a les 8 del matí des de la plaça de la Badalota. Es farà una parada per esmorzar, per després seguir fins a Gandesa, on es visitarà el Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre. Un cop acabada la visita es continuarà fins a Horta de Sant Joan on es dinarà.
Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 18 de maig, i cal contactar amb els membres del Club Ciclista l'Arboç, Jaume Auví o Ramon Cañas. El preu de l'excursió per socis de la Penya Ciclista l'Arboç és de 35 €, per acompanyant de soci 35 €, i 40 € per als no socis.
El preu inclou el viatge en autocar, visita al museu i el dinar. És obligatori l'ús de mascareta a l'interior de l'autocar.
Aquesta excursió compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.
 

 

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat