banner est whatsapp

Actuació dels Minyons de l´Arboç a l´Aplec de la Llacuneta 2022

L'Arboç, 11/05/2022 19:31:44

Van bastir set pilars de quatre on va pujar tota la canalla de la colla


Una vegada més com ja és tradició, i després de dos anys de suspensió motivats per la pandèmia, les entitats de l'Arboç representades principalment per les seves seccions infantils, van celebrar l'Aplec a l'Ermita de Sant Antoni Abat de la Llacuneta el passat diumenge 8 maig.

Els actes començaven a 2/4 d'11 del matí amb l'ofici de la Missa Solemne a l'ermita. A continuació, a les 12 del migdia aproximadament i als exteriors de l'ermita, van tenir lloc les actuacions de les seccions infantils dels grups folklòrics de la vila.

A més a més dels Minyons també hi van actuar les seccions infantils del Ball de Diables, de l'Esbart Sant Julià, del Ball de Bastons, els Pastorets, el Ball de Gegants i Nans i el Garotet del Seguici.

Els Minyons van executar 7 pilars de 4 on va pujar tota la canalla de la colla. Els més menuts ho van passar d'allò més bé juntament amb la quarantena d'efectius que els acompanyaven. Va estar una bona actuació per anar rodant el pom de dalt a plaça, poc acostumats a les actuacions amb públic i després de dos anys de restriccions per la covid.

L'aplec va finalitzar amb coca i cava per a tots els assistents a càrrec de l'Ajuntament de l'Arboç, organitzador de l'esdeveniment, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Julià de l'Arboç.

La propera actuació dels Minyons de l'Arboç serà el dissabte 21 de maig a Castelldefels, on esperen tornar a agafar el ritme de la temporada.

Font: Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat