banner est whatsapp

L´Arboç ja disposa de dos punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics a l´aparcament del Poliesportiu Municipal

L'Arboç, 11/05/2022 20:16:05

Instal·lats per l´ajuntament, el seu ús serà gratuït durant aquest primer any. Per utilitzar-los cal descarregar i registrar-se a l´aplicació mòbil "Ev Charge"


L'Ajuntament de l'Arboç ha instal·lat un punt de recàrrega semiràpida amb capacitat per a carregar dos vehicles elèctrics en unes 4 hores. Aquest punt està situat a l'aparcament del Poliesportiu Municipal, a la Via Augusta. Aquesta actuació és una nova aposta de l'ajuntament per la mobilitat sostenible, complint un dels punts del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC). El seu ús serà gratuït durant aquest primer any, i per a poder-lo utilitzar només cal descarregar i registrar-se a l'aplicació mòbil "Ev Charge"

Aquest punt de recàrrega és el primer punt municipal d'ús públic a la vila, i se suma al ja existent a les instal·lacions de Cevipe Grup Cooperatiu de l'Arboç, situat al punt quilomètric 3,8 de la carretera TP-2124, la que va de Banyeres a l'Arboç,

Aquesta actuació és una iniciativa de la Regidoria de Mobilitat i Noves Tecnologies, i forma part d'un seguit d'actuacions que porta a terme l'Ajuntament per millorar l'eficiència energètica dels seus equipaments i amb l'objectiu d'anar cap a una mobilitat més sostenible.

En aquesta mateixa direcció, el consistori va aprovar recentment una bonificació del 75% de l'impost de circulació als vehicles amb etiqueta 0. La instal·lació dels punts de recàrrega públics han tingut un cost total de 20.932,63€, i ha estat cofinançat a través del pla MOVES III.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat