banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç activa un nou canal informatiu a través de WhatsApp

L'Arboç, 13/05/2022 10:30:36

Per rebre les informacions a través de WhatsApp només cal enviar un missatge amb la paraula ALTA al telèfon 660 735 465


L'Ajuntament de l'Arboç ha creat i activat un nou canal de comunicació amb la ciutadania per informar sobre l'actualitat de la vila, principalment avisos i comunicats municipals a través del servei de missatgeria de Whatsapp.
 
Les persones interessades a rebre aquesta informació poden guardar el número de telèfon 660 735 465 com a nou contacte a la seva agenda amb el nom "Comunicació Ajuntament", i a continuació, cal enviar un missatge a aquest número amb la paraula ALTA. També podeu fer-ho clicant directament a l'enllaç: https://api.whatsapp.com/send?phone=34660735465&text=Alta
 
A més, el sistema disposarà d'un xatbot, on mitjançant assistent virtual podrem consultar i demanar informació municipal.
 
La comunicació serà informativa i unidireccional, per tant els missatges no s'han de respondre, i per posar-se en contacte amb l'Ajuntament caldrà utilitzar els canals habituals.
 
Aquest nou servei substituirà el canal d'informació municipal a través d'Ebando, que en els pròxims mesos es deixarà d'actualitzar per fer-ho a través de Whatsapp. Des de l'Ajuntament, amb la voluntat de fer arribar les informacions municipals al màxim nombre d'arbocenques i arbocencs, han valorat que l'aplicació de Whatsapp és la més efectiva. Tanmateix, tots els altres canals comunicatius municipals; la web municipal i xarxes socials continuaran actius.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès
#BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio
#radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat