banner est whatsapp

L´Arboç reactiva el Grup Motor de Salut

L'Arboç, 18/05/2022 20:29:28

Personal del CAP i la Xarxa tecla, agents socials, personal de l´Ajuntament, l´alcalde i la regidora de salut, es van reunir aquest dimarts per primera vegada després de la pandèmia


Personal del CAP i la Xarxa Tecla, membres de l'Ajuntament de l'Arboç, l'alcalde i la regidora de salut  es van reunir ahir dimarts 17 de maig per tal de reactivar el Grup Motor. Aquest grup, creat el 2019, té l'objectiu de millorar la salut comunitària de tota la població de l'Arboç.

Les tasques que coordina aquest grup per tal d'optimitzar-les i millorar-les, són entre d'altres: la detecció de necessitats de salut del municipi, identificació de recursos o actius en salut disponibles, implicar a la població i als usuaris en diferents iniciatives sobre la salut, implementar programes, ajudar a tirar endavant iniciatives per millorar la salut...

Per desplegar aquesta operativa és bàsic que es treballi coordinadament i conjuntament entre els membres de l'atenció primària de salut, la salut pública, els membres de l'administració municipal i les entitats actives del municipi, amb el propòsit comú d'integrar les activitats clíniques que ja es realitzen i van adreçades als usuaris i les activitats col·lectives enfocades a millorar la salut de tota la població de l'ABS de l'Arboç.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament la reactivació d'aquest grup que es reunirà periòdicament. La pròxima reunió està programada pel pròxim mes de juny. Des de l'Ajuntament, la implicació és màxima per tal de treballar en la millora de la salut comunitària del municipi.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat