banner est whatsapp

El Club de Futbol l´Arboç, a un punt de l´èpica esportiva i una gran festa prevista per aquest dissabte

L'Arboç, 19/05/2022 11:03:53

Es proclamarà campió matemàticament si guanya el partit a casa d´aquest dissabte davant del Cunit A


El C.F. l'Arboç està a punt de fer història en l'any de celebració del seu centenari. El primer equip es troba a només un punt per convertir-se en campió d'aquesta temporada, i després d'haver-se mantingut imbatut en uns partits brillants, on el bon joc i les golejades als rivals ha estat una constant.

La glòria ja es va començar a respirar el passat dissabte 14 de maig, amb la victòria al camp del Torredembarra, segon a la classificació, per 0-1, ara mateix a 8 punts de l'Arboç i quedant només 4 jornades per cloure la competició. El Torredembarra descansa aquesta jornada, i encara que guanyés els 3 partits que li queden ja no superaria els 11 d'avantatge que obtindria l'Arboç amb la victòria davant del Cunit. L'Arboç té 79 punts, el Torredembarra 71, i el Sant Jaume, tercer i molt lluny amb 66.

L'animació del públic arbocenc del passat dissabte, i en especial de la Grada Jove, que va organitzar un autobús perquè l'afició pogués assistir, ja es va fer sentir als encontorns de l'estadi abans de començar el partit. Era una prèvia del que passarà aquest dissabte si es materialitza la victòria davant del Cunit, cuer a la classificació i havent perdut tots els partits de la temporada.

El partit davant del Cunit es juga a casa aquest dissabte 21 de maig a partir de les 5 de la tarda. El club fa una crida a tota la vila per assistir al municipal i poder viure en primera persona un moment increïble i històric per al futbol arbocenc. Centenari, campions de lliga i el previst ascens a Segona Catalana. Si es consuma la victòria, després de la celebració al camp municipal, està prevista una Rua amb el Trenet dels Camions acompanyada de batucada pels principals carrers de l'Arboç a partir de les 7 de la tarda. La rua de campions finalitzarà al balcó de l'ajuntament de la plaça de la vila amb més actes sorpresa.

El pròxim dilluns 23 de maig, el programa de Ràdio l'Arboç, URSAI 3.0, parlarà amb els protagonistes d'aquesta gesta èpica del nostre futbol. Serà a partir de les 18:30 h, a la sintonia del 106,8 FM, www.radiobaixpenedes.cat o amb les apps TuneIn i RadioGarden.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat