banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç impulsa una nova edició de la campanya comercial ´Compra i descobreix Catalunya´

L'Arboç, 25/05/2022 10:16:10

Es durà a terme durant tot el mes de juny, i amb la previsió que el teixit comercial arbocenc reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients


La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç impulsa, per novè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial. L'Arboç participa com a municipi adherit en la 12a Campanya Comercial "Compra i descobreix Catalunya", juntament amb 32 poblacions catalanes més adherides a la Xarxa de Barris Antics amb el suport de les quatre diputacions.

En aquesta novena edició de la campanya, per segona vegada i donant continuïtat a l'edició anterior, es convidarà a participar en la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants.

Aquesta campanya es durà a terme durant tot el pròxim mes de juny, i s'espera una participació massiva per part dels establiments comercials, superant el 94% de participació assolida en l'edició del passat 2021. En total, el teixit comercial arbocenc està previst que reparteixi més de 40.000 butlletes entre els seus clients.

En total es repartiran 14 lots de premis consistents en experiències als municipis organitzadors i una dotació d'arbocetes per a cada premiat. El valor total dels premis ascendeix a 4.241 euros, que es corresponen a 3.641 euros d'experiències als municipis organitzadors, i a 600 euros en arbocetes.

Aquesta campanya comercial és una iniciativa organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de l'Arboç amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat