banner est whatsapp

Assemblea general ordinària dels Minyons de l´Arboç

L'Arboç, 09/02/2011

El dissabte 5 de febrer es va celebrar l´Assemblea General Ordinària de l´entitat castellera Minyons de l´Arboç.


El dissabte 5 de febrer es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’entitat castellera Minyons de l’Arboç.

Un any mes, seguint les directius dels estatuts vigents, es va celebrar l’assemblea ordinària corresponent on es van aprovar les actes de les assemblees anteriors, el balanç econòmic de l’any 2010, la reestructuració de les Juntes Tècnica i Administrativa, es va donar compte dels acords de protocol envers les persones integrants de l’entitat i en l’últim apartat es va obrir un torn de preguntes entre els assistents.

El President, Jaume Ventura, va explicar a l’Assemblea els objectius de la Junta Administrativa en el decurs de la present temporada com promoure la figura del soci protector amb l’objectiu d’assolir alguns ingressos mes, dotar de contingut la recent estrenada pàgina web dels Minyons i promoure una modificació dels Estatuts.

El tresorer, Laureà Inglada va explicar que mantenim una economia sanejada però força afectada per la crisi, ja que cal negociar molt mes les actuacions amb les institucions públiques que ens contracten per actuar. Per això Tots haurem de fer sacrificis per mantenir “amb bona salut” la economia de l’entitat.

El Cap de Colla, Josep M. Vera, va agrair tothom l’esforç de la passada temporada, que tot i ser de transició en el que respecta a la gestió de la Tècnica de l’entitat, es va estar a punt d’assolir el primer castell de vuit a la última actuació, el passat novembre, a Vilanova i la Geltrú.

També es congratula de les noves incorporacions a la Junta Tècnica de forces castelleres i castellers molt joves, la qual cosa dona garanties de futur i d’èxits a la colla.

Tots els acord es van aprovar sense cap vot en contra i l’Assemblea va felicitar la Junta Administrativa per la bona i complerta gestió de la convocatòria de l’Assemblea.

L’Acte el va cloure el President, convidant els i les assistents a prendre una copa de Cava, al pati del Cinema Centre de l’Arboç.

El President, Jaume Ventura, valora molt positivament el to de l’assemblea, en que els acords adoptats, gairebé per consens, i l’àmplia participació dels presents en els assumptes tractats, mostra la bona salut de la colla que es mostra estimulada per continuar fent coses “importants” durant la recent començada temporada castellera de 2011.

Font: Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat