banner est whatsapp

El primer equip del Club de Futbol l´Arboç es proclama campió de Tercera Catalana

L'Arboç, 25/05/2022 12:20:00

Els arbocencs, imbatuts, aconsegueixen l´ascens de categoria en una temporada històrica, de joc brillant, i coincidint amb el centenari del club


El passat dissabte 21 de maig l'Arboç va ser una festa. Després d'una temporada de joc brillant, sense haver perdut cap partit i a tres jornades de cloure la competició, el primer equip del Club de Futbol l'Arboç es proclamava campió de lliga, assolint l'ascens a Segona Catalana per primera vegada en la seva història. Només els calia guanyar a casa davant del Cunit per obtenir els punts necessaris per a proclamar-se campions matemàticament. El Cunit, molt feble i cuer a la classificació, va encaixar 9 gols de l'Arboç a la primera part. La lesió d'un jugador dels cunitencs i en quedar-se només amb 8 homes sobre la gespa (l'equip va acudir al partit amb només 9 jugadors), va obligar a l'àrbitre a suspendre la segona part. Resultat final 9-0.

La celebració del títol i l'ascens va començar sobre la gespa del municipal al pocs minuts d'acabar el partit. La festa es va traslladar més tard als carrers de l'Arboç, on un trenet turístic va passejar als campions pels principals carrers de la vila a ritme de batucada, acompanyats de tot l'staff i tècnics del club, familiars, socis, la Grada Jove i l'afició, i molts arbocencs i arbocenques que també van voler celebrar aquesta efemèride històrica pel futbol i per l'esport arbocenc. La rua dels campions va acabar a la plaça de la vila, on l'equip al complet va pujar al balcó de l'ajuntament per oferir el títol a tota l'afició i a l'Arboç. També hi va haver diversos i emotius parlaments per part de membres de la directiva del club, tècnics, alcalde i regidors del consistori, que van recordar l'esforç i la feina de totes aquelles persones que han lluitat pel club al llarg de tot un segle. Al volant de les 10 de la nit, la festa acabava amb un castell de focs des del terrat de l'Ajuntament de l'Arboç, que ha col·laborat activament en la celebració.

El passat dissabte, i també en l'àmbit del Club de Futbol l'Arboç cal destacar que l'aleví C es proclama campió de lliga en derrotar la UD Torredembarra per 3-1, certificant així el seu ascens a primera. El primer equip jugarà aquest dissabte al camp de l'At. Valls. El partit començarà a 2/4 de 7 de la tarda.

En bàsquet cal destacar que el sènior femení del Club de Bàsquet l'Arboç mantindrà la plaça a Tercera Catalana.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat