banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç amplia ´Bon dia´, el servei d´atenció als majors de 75 anys del municipi

L'Arboç, 31/05/2022 10:24:37

El consistori ha formalitzat un nou conveni de col·laboració amb Centre d´Atenció Primària CAP de l´Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès i Càritas Parroquial de l´Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona


L'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració del Centre d'Atenció Primària CAP de l'Arboç, acaba de formalitzar un nou conveni amb l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l'Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona, per continuar oferint el servei "Bon dia", d'atenció a les arbocenques i als arbocencs majors de 75 anys que visquin soles i/o presentin sentiments de soledat.

Aquest servei és totalment gratuït, i consisteix que totes les persones interessades rebin un contacte telefònic diari o amb la cadència necessària per vetllar pel seu benestar; preguntar com estan, realitzar algun recordatori en cas necessari, i garantir a través del servei que la persona que s'està trucant es troba bé. Aquest servei és dut a terme per persones voluntàries que han rebut formació específica i continuada per desenvolupar satisfactòriament aquesta tasca.

L'Ajuntament de l'Arboç s'impulsa aquest projecte des de l'any 2020 arran de les necessitats socials i d'atenció detectades en el col·lectiu de gent gran durant la pandèmia, que agraïen molt l'ajuda i acompanyament durant els mesos més durs del confinament.

Des de la regidoria de Serveis Socials destaquen la importància del contacte social en el fet que sentir-se acompanyat és important i sempre dona qualitat de vida , amb confinament o sense.

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç està en contacte amb totes les persones majors de 75 anys a les quals se'ls informa d'aquest servei.




 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat