banner est whatsapp

Gemma Mengual imparteix una classe magistral als alumnes de natació del centre Inacua l´Arboç

L'Arboç, 02/06/2022 10:59:15

La medallista olímpica i llegenda de l´esport és l´ambaixadora del programa "Nadar es Vida" de la Federació Espanyola de Natació. Ha estat una classe magistral de sincronitzada.


La piscina coberta municipal Inacua l'Arboç va rebre la tarda del passat dimecres 1 de juny, la visita de l'esportista olímpica catalana Gemma Mengual, amb motiu del programa "Nadar es Vida" de la Federació Espanyola de Natació.

Gemma Mengual és l'ambaixadora d'aquest programa, en el que està adherit el centre Inacua l'Arboç. La llegenda de l'esport va impartir una classe magistral de natació sincronitzada als nens i nenes de 8 a 15 anys inscrits en el curs. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure l'esport inclusiu i igualitari, i la vida saludable entre els infants. En acabar la classe magistral, Gemma Mengual va signar i entregar un barret de natació Inacua a cada un dels nens i nenes del programa. L'activitat va comptar amb la presència del regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Arboç, Miguel Ángel del Rio Martos.

"Nadar es Vida" és el programa desenvolupat per la Reial Federació Espanyola de Natació per garantir la qualitat de l'ensenyament de la natació a Espanya. Està dissenyat per oferir grans avantatges a totes les parts que intervenen en el procés de l'ensenyament, tant per a les escoles, com per als monitors, per als pares i, sobretot, per als nens i les nenes, que són els autèntics protagonistes.

Gemma Mengual Civil, nascuda a Barcelona el 12 d'abril de 1977, és una nedadora de sincronitzada, considerada una de les millors nedadores mundials de tots els temps de la seva especialitat. Entre el seu palmarès destaquen 24 medalles mundials (campionats del món i copa del món), 18 medalles als campionats d'Europa i 2 medalles olímpiques. Fou nomenada "Esportista Catalana de l'Any" en quatre ocasions, en 2001, 2003, 2005 i en 2008. El Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi l'11 d'abril de 2017.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat