banner est whatsapp

El Club de Bàsquet l´Arboç celebrarà la fi de temporada aquest dissabte amb un torneig 3x3 familiar i un dinar

L'Arboç, 15/06/2022 11:07:03

El Club de Bàsquet l´Arboç celebra la fi de temporada amb un torneig 3x3 familiar i un dinar. Per inscripcions i per al pagament del dinar, que és obert a tothom, cal apropar-se al Poliesportiu Municipal de 2/4 de 6 a 8 de la tarda. El termini per apuntar-se finalitza demà dijous 16 de juny


El Club de Bàsquet l'Arboç ha organitzat per aquest pròxim dissabte 18 de juny la celebració de la fi de la temporada 2021-2022. El Poliesportiu Municipal de l'Arboç acollirà de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 de la tarda, un torneig de bàsquet 3x3 familiar mixt adreçat als jugadors i jugadores del club i familiars. Val a dir que abans, de 10 a 11 del matí, es farà la fotografia oficial de fi de temporada amb el club al complet d'esportistes i de l'staff tècnic i directiu.

A les 2 de la tarda, a la Sala Polivalent Municipal, al costat de la rambla del Ball de Bastons, tindrà lloc el dinar de fi de temporada. El menú té un preu de 8 euros per a socis del club i acompanyants de socis, i 10 euros per als no socis, i gratuït per als jugadors i jugadores. El dinar constarà d'amanida, paella, postres, pa, refrescos, vi i algunes sorpreses més. Val a dir que els jugadors i jugadores menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

Per inscripcions i per al pagament del dinar cal apropar-se al Poliesportiu Municipal de 2/4 de 6 a 8 de la tarda. El termini per apuntar-se finalitza demà dijous 16 de juny.

La celebració compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat