banner est whatsapp

L´Arboç presenta la 2a edició del Dona´m Cultura. Espectacles a l´aire lliure tots els caps de setmana de juliol

L'Arboç, 24/06/2022 14:34:29

Com a novetat d´enguany, els dies 8 i 9 s´estrenarà el 1r Festival de Curtmetratges a la plaça de la Puntaire


Per segon any consecutiu i després de l'èxit d'acceptació l'estiu passat, la Regidoria de Cultura i Festes i la regidoria de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç, posen en marxa una nova edició del cicle de concerts i espectacles "Dona'm Cultura" per als propers caps de setmana de juliol. "Dona'm Cultura" és un cicle d'espectacles gratuïts per gaudir en família els divendres i dissabtes a la nit en diferents indrets de la vila.

El primer espectacle serà el dissabte 2 de juliol a les 10 de la nit, a la plaça de la Puntaire, amb l'actuació de Dj. Julen, que punxarà la millor música de ball per als joves.

L'endemà diumenge 3 de juliol, a 2/4 de 8 de la tarda, a la Pista Exterior del Poliesportiu, serà el torn de Damaris Gelabert amb el concert i espectacle "Mou el cos", adreçat als més petits de la casa i per disfrutar amb tota la família.

El següent cap de setmana, el divendres 8 i dissabte 9 de juliol a la plaça de la Puntaire, es presentarà el 1r Festival de Curtmetratges, amb dues sessions diàries, a les 10 i 1/4 de 12 de la nit, i de la mà del Frame Film Festival, on es projectarà una selecció dels millors curtmetratges del circuit nacional produïts durant els anys 2021 i 2022, donant així al públic l'oportunitat de veure i votar les darreres novetats, les grans obres i les bones històries que s'expliquen amb aquest important format audiovisual. 

El dissabte 16 de juliol joves i grans podran gaudir d'uns dels concerts més esperats amb "Grup de Músics de Carrer", amb el seu tribut a Txarango. Serà a la Pista exterior del Poliesportiu Municipal a les 10 de la nit.

El dissabte 23 de juliol, pels més grans, concert d'havaneres a càrrec del Grup Montjuïc, a les 9 del vespre a la plaça de Catalunya, davant del CAP.

La darrera sessió d'aquest any del cicle "Dona'm Cultura" serà el dissabte 30 de juliol, i estarà adreçada als més petits, amb l'espectacle infantil "Salta, Canta i Balla" a càrrec de la companyia Pallassos Tete. Serà a la plaça de Catalunya a partir de les 7 de la tarda.

Recordem que tots els espectacles seran gratuïts. "Dona'm Cultura" compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat