banner est whatsapp

El Festival Itinerant de Curtmetratges FRAME fa aturada a l´Arboç aquest cap de setmana

L'Arboç, 06/07/2022 10:59:32

Forma part de la programació de concerts i espectacles gratuïts "Dona´m Cultura", organitzats per l´Ajuntament de l´Arboç. Aquest divendres 8 i dissabte 9 de juliol a les 10 de la nit, a la plaça de La Puntaire


El cicle de concerts i espectacles "Dona'm Cultura l'Arboç" portarà aquest cap de setmana la primera edició del Festival de Curtmetratges FRAME Film Festival a la vila de l'Arboç perquè el públic assistent pugui gaudir dels millors curts produïts a l'estat i votar el que més li agradi. Es faran 4 sessions. Divendres 8 de Juliol, Sessió 1: 22:00 h i Sessió 2: 23:15 h. Dissabte 9 de juliol: Sessió 3: 22:00 h i Sessió 4: 23:15 h.

S'hi presentaran una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l'oportunitat al públic de vèure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge. Es projectaran un total de vint curtmetratges. Després de les projeccions, el públic escollirà, mitjançant el vot popular, el millor curtmetratge, que passarà a formar part de la selecció dels premis finals Talent FRAME i anirà directament a la Gala final que se celebrarà a finals d'any amb els nou seleccionats.

Primera edició del FRAME Film Festival, un festival de curtmetratges itinerant, que enguany comptarà amb la participació de 9 municipis: Montbrió del Camp, L'Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, La Canonja, Sant Jaume d'Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Per a més informació podeu visitar el web www.framefestival.cat

Tots els espectacles són gratuïts.

Font: Redacció

[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat